OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SE NAJČEŠĆE RAZVODE: Njima je najlakše da preseku i stave tačku na odnos
Razvod, Foto: Profimedia

astro

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SE NAJČEŠĆE RAZVODE: Njima je najlakše da preseku i stave tačku na odnos

Horoskopski znaci koji uvek jasno kažu da ne žele da trpe, te brak raskidaju onda kada je vreme

Objavljeno:

Ovan

Hrabri i avanturistički nastrojeni, Ovnovi su poznati po svom nezavisnom duhu i snažnoj volji. Međutim, upravo ove osobine ponekad mogu dovesti do problema u njihovim odnosima, uključujući i brak.

Ovan može biti impulsivan i traži stalno uzbuđenje i stimulaciju. Ovo u početku može biti privlačno, ali takođe može otežati ispunjavanje dugoročnih obaveza. NJihov temperament dovodi do sukoba sa partnerima koji traže stabilnost i sigurnost, što potencijalno može dovesti do dugotrajne konfrontacije i na kraju do razvoda.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dvostrukoj prirodi i ljubavi prema raznovrsnosti. Iako ih to čini šarmantnim i prilagodljivim, to takođe može stvoriti poteškoće u njihovim odnosima.

Blizanci žude za intelektualnom stimulacijom i stalno traže nova iskustva. Međutim, ova želja za novitetom može dovesti do nedostatka emocionalne dubine i posvećenosti u njihovom partnerstvu. NJihova neodlučnost i anksioznost mogu otežati brak, što ih čini jednim od horoskopskih znakova sklonih razvodu.

Strelac

Strelčevi su slobodoljubivi i optimistični ljudi koji vole avanturu i istraživanje. Iako je njihov entuzijazam zarazan, on ih takođe može učiniti nevoljnim da se skrase.

Strelčevi iznad svega cene svoju slobodu i nezavisnost, što ponekad može stvoriti probleme u ozbiljnim vezama kao što je brak. Oni mogu da se bore sa ograničenjima porodičnog života tražeći zabavu negde drugde. Ova strast za novim horizontima može dovesti do poteškoća u održavanju bračne veze, što bi potencijalno moglo dovesti do razvoda.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Novosti Magazin/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.